Pizza frageda

de Ina in Pizza, 24 Aug 2011 | 5141 vizualizari

 

Se topeste in gura de frageda ce-i...

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 6 oua
  • 200 g.  kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 80 g unt
  • masline verzi, fara samburi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza frageda:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu untul topit si le incorporam in albusuri. Turnam faina treptat mixand continuu. La final potrivim de sare si adaugam si un praf de piper.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei.

Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, in mod egal pe intreaga suprafata . Ciupercile le scurgem de apa si le adaugam pe suprafata aluatului. Procedam lafel si cu maslinele, dupa ce indepartam samburii.

Toate aceste ingrediente le apasam usor in aluat, astfel ca in urma coacerii vom obtine o consistenta ca de placinta. Presaram pe toata suprafata patrunjel verde , tocat.

Coacem 20-30 minute la foc mic. 

Servim calda, cu ketchup, dar este excelenta si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza frageda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Ina 1

25.08.2011, 14:02

) Ete ce m-a aparat sor'mea ))) Las-o, bre, sa zica ce vrea.... pentru unii asta-i un job: sa comenteze
Si din cate stiu eu ( putin, e drept ) , pandispanul e dulce....

Ina 1

25.08.2011, 14:03

Mona, eu tot cu suc de rosii o pap, dar aici nu stiu nici eu de ce am doar poze fara )

mirela0911 1

25.08.2011, 23:13

Ce as manca si eu o bucata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa