Pizza Hawai

de RuxyRux in Pizza, 9 Feb 2011 | 7167 vizualizari

 

O reteta de pizza exotica...delicioasa!

Un aluat rapid, din care iese un blat subtire dar destul de moale si totodata crocant, un sos de rosii aromat , sunca de curcan si bucatele suculente de ananas proaspat...yamyyy!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 300 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • o lingurita de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri zahar
  • Sos:
  • 5 frunzulite mici de busuioc
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • o lingurita zahar
  • o lingura bulion de rosii( facut in casa daca se poate)
  • Umplutura:
  • mozarella
  • 10 felii sunculita ( eu am pus de curcan)
  • verdeturi italiene( condimente)
  • o felie mare de ananas proaspat
  • ies doua pizza...si am facut si o pizza margherita pe care am ornat-o cu rosii cherry'
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawai:

Cernem faina in vasul de framantat, apoi in mijoc facem o gropita punem drojdia, apoi zaharul deasupra si adaugam uleiul, apoi incepem sa turnam cate putina apa si sa framantam usor, adaugam si sarea . Iese un aluat frumusel si foarte bine manevrabil. Il lasam acoperit la loc cald pentru 8 minute.

Il impartim in doua bile si-l mai lasam inca 15 minute la crescut.

Intindem cu mana fiecare bila in forma de blat de pizza.

Facem sosul cat timp creste aluatul;

Punem toate ingredientele la blender.

Taiem cubulete ananasul, taiem sunculita, radem mozarella, pregatim condimentele si incepem sa aranjam pizza.
Punem hartie de copt pe fundul tavii de pizza, asezam blatul, deasupra sosul de rosii, mozarella, sunculita si ananasul, presaram condimentele si ornam cu o frunzulita de busuioc. Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 min...si pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj