Pizza la tigaie

de dantes in Pizza, 26 Sep 2013 | 986 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g sunca sau salam
  • 150 g branza telemea
  • 2 oua
  • Ketchup-UNIVER
  • sare,piper dupa gust
  • 30 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Intr-un vas se pune sunca taiata cubulete mici,branza data pe razatoare,ouale si faina.Se amesteca adaugand treptat apa pane se obtine o compozitie putin mai groasa decat la clatite.Se condimenteaza dupa gust,daca branza este sarata nu mai adaugam sare doar piper.Se prajesc in putin ulei pe ambele parti si deasupra se pune ketchup-Univer.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza la tigaie-0
Pizza la tigaie-1

COMENTARII (10)

alilianaa

alilianaa 1

26.09.2013, 19:44

buna si rapida.

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.09.2013, 19:54

bun

loredanaaa

loredanaaa 1

26.09.2013, 23:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!