Pizza ''Margareta''

de Constelatialeu in Pizza, 19 Iun 2014 | 1532 vizualizari

 

Cand imi intreb baietii ''ce va fac de mancare''...raspuns ''nu faci o pizza'',asa repede....si eu care ma inebunesc dupa asa ceva de nu mai pot,ce pot sa zic,sunt in minoritate......am numit-o ''margareta'' pentru ca m-am jucat nitel cu cascavalul si-am creat niste margarete....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400 g faina
  • 1 cub drojdie Dr.Oetker
  • sare-10 g
  • piper-10 g
  • zahar-10 g
  • apa calduta
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura
  • carnat de casa de la Sergiana
  • salam taranesc Sergiana
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline-10 buc
  • 2 rosii
  • ketchup Univer
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ''Margareta'':

Blat: Intr-un castron punem faina, facem in mijloc o adancitura si maruntim drojdia, adaugam sare,piper si zahar si incepem sa turnam apa calduta. Amestecam cu putina faina si lasam 10 min sa dospeasca. Apoi incepem sa framantam, adaugand apa calduta, suficienta cat sa formam un aluat nelipicios. Adaugam si uleiul si framantam cca 20 min, apoi lasam la crescut, la loc caldut cca 1 ora.

Umplutura: Taiem mai marunt carnatul, salamul, le punem intr-un castron, adaugam ouale si putin ketchup si omogenizam. Separat taiem cascavalul in fasiute subtiri, la fel si din salam, pastram cateva feliute subtiri, rosiile le taiem rotund

Asamblare: In tava de la aragaz punem hartie de copt, intindem blatul, peste blat umplutura deasupra formam floricele din salam, cascaval si rosii, adaugam si cateva masline, pe ici pe colo. Dam tava la cuptorul preincalzit cca 30 min.

Sa aveti pofta, eu mananc altceva,doar v-am explicat cum am facut pizza....

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza ''Margareta''-0
Pizza ''Margareta''-1
Pizza ''Margareta''-2
Pizza ''Margareta''-3
Pizza ''Margareta''-4
Pizza ''Margareta''-5
Pizza ''Margareta''-6
Pizza ''Margareta''-7

COMENTARII (24)

kukibella

kukibella 1

20.06.2014, 11:23

tarasmariana

tarasmariana 1

20.06.2014, 12:29

Arata foarte frumos !

mihaelalalala

mihaelalalala 1

20.06.2014, 12:57

Super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!