PIZZA MARGHERITA

de adinabalerina79 in Pizza, 12 Mai 2013 | 1252 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • ptr aluat
  • 300 gr faina,1 pachet drojdie dr oetker,2 oua.1 lingura ulei masline,1 cana lapte dulce,sare
  • ptr umplutura,
  • 1 CUTIE MIEZ DE LAPTE ,ketchup,busuioc , 200 gr cascaval Delaco ,ROSII CHERYY
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA MARGHERITA :

Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia dospita,se framanta bine pana se dezlipeste de pe maini si se lasa la dospit cca 40 minute la temperatura constanta.

 

Aluatul dospit il intindem cu sucitoru,il punem in tava unsa cu ulei si intepam cu o furculita suprafata aluatului.

Ungem toata suprafata aluatului, cu sosul facut folosind o pensula .

Doua linguri ketckup se amesteca cu 1 lingurita busuioc,cu sosul obtinut se unge blatul de pizza ,peste punem rosii cheryy si miez de lapte,se da la cuptorul bine incins cca 10 minute,dupa care radem cascavalul si l punem deasupra se mai lasa inca 3 minute,cand este gata se scoate si se feliaza.

Pofta buna!

 
 

COMENTARII (4)

gio 1

14.05.2013, 00:35

Arata super!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:47

multumes sa o incercati ca merita!

babi5 1

30.08.2013, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04