Pizza mexicana

de camelia75 in Pizza, 2 Ian 2013 | 5033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pt blat
  • l apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 400 gr faina
  • 4 linguri ulei
  • Ingrediente topping
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva mexico mixx(porumb,ardei,mazare)
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza mexicana:

1.Intr-un bol punem faina amestecata cernuta.

2.Intr-un castronel se amesteca drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul.Amestecam pana se face ca o pasta.Aceasta pasta o punem in bolul cu faina,(in mijloc)acoperim cu prosop si lasam la crescut timp de 15-20 minute la loc cald.

Dupa cele 20 minute adaugam uleiul,sarea,apa, pentru a forma un aluat moale si elastic,dar nelipicios.Se mai lasa aluatul,acoperit, 10-15 minute la loc cald.

Foaia se intinde cu sucitorul si trebuie sa aiba 1-2 cm grosime.Tava trebuie unsa cu ulei.

Urmeaza sa punem toppingul,sosul de tomate, ciupercile,mixul mexican,maslinele si la final se rade mozzarella.Puteti adauga si condimente ca busuioc,oregano,insa noi o preferam fara…

Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15-20 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza mexicana 196071
retete culinare - Pizza mexicana 196072
retete culinare - Pizza mexicana 196073
retete culinare - Pizza mexicana 196074
retete culinare - Pizza mexicana 196075

COMENTARII (13)

sebirizescu 1

02.01.2013, 21:59

faina

adry88 1

03.01.2013, 11:33

tare buna

Lau 1

03.01.2013, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D