Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie )

de Micutza Luana in Pizza, 19 Mar 2013 | 1422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • -drojdie (cam un cubulet)
  • -2 lg zahar
  • -50 gr ulei
  • - faina 00 si faina americana cat cuprinde
  • Pentru compozitie
  • -sos de rosii (amestecat cu oregano, 2 lg ulei , si un praf de sare )
  • -ciuperci
  • -50 gr salam
  • -1 vanata
  • -2 rosii
  • -50 gr sunca
  • - 100 gr mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie ):

Blatul: se amesteca manual sau cu mixerul toate ingredinetele. Aluatul nu trebuie sa fie maleabil, nu foarte tare si se lasa 30 minute la crescut. 

Intre timp taiem cubulete rosiile, vinetele (prajite in prealabil cu sare oregano si un catel de usuroi ), ciupercile calite si ele in prealabil, sunca si salamul. Mozzarela se da prin razatoare.

Dupa ce aluatul a crescut punem sosul de rosii si dam la cuptor 20 minute. Se scoate si se pun restul de ingrediente asezate dupa preferinta. Eu am ales sa fac cate o portie aparte cu fiecare. Se da din nou la cuptor pentu circa 10 minute. Cand este aproape gata se pune mozzarela dn abundenta si se mai lasa 1 minut. 

 

TIPS-URI

1

eu am facut pizza la locul de munca deci cantitatile sunt pentru 4 portii .

COMENTARII (25)

Micutza Luana 1

19.03.2013, 22:21

sebirizescu 1

20.03.2013, 00:28

buna pizza!bravo luana

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: