Pizza "olteneasca"

de ANCA in Pizza, 12 Feb 2010 | 4716 vizualizari

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 21:37

Olteneasca sau neolteneasca ce mai conteaza la cat de bine arata.........

ANCA 1

12.02.2010, 21:43

am pus ghilimele

rivka 1

12.02.2010, 21:55

arata bine, haha eu ma gandeam ca e cu slanina si ceapa ...dar vad ca prazul e spilul.

ANCA 1

12.02.2010, 21:59

oh God! Rivka, auzi, slana si ceapa!! gata cu d-astea bune, de zilele urmatoare, la cura cu mine, nu mai intru aici!

Miha 1

12.02.2010, 23:03

Oana 1

12.02.2010, 23:04

Ma bucur ca iti place blatul de pizza ta nu zic nimic

ionix 1

12.02.2010, 23:58

vreau si eu cateva bucatele

mihaelar63 1

13.02.2010, 00:47

chiar daca nu sunt olteanca , sunt lesinata dupa praz , chiar mi-am semanat in gradina

rivka 1

13.02.2010, 19:48

si mie imi place prazul foarte mult! cu orez si ou prajit asa invartit in tigaie e super bun!
mai fac si placinte cu praz sau musaca de cartofi cu carne de vita si praz iese su-per bun!

ANCA 1

14.02.2010, 10:39

nici eu nu-s olteanca..insa socra-miu este..si noi suntem lesinati dupa praz, e excelent si in ciorbe! musai incercati-l la pizza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza pizzicata