Pizza "Omleta"

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 1325 vizualizari

 

este super buna! Eu ii zic pizza "omleta" pentru ca are in ea cam ce pui la o pizza inafara de ciuperci. Se poate pune ketchup pe deasupra, dar eu am uitat sa pun :(

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 carnat cabanos
  • 5 masline
  • 1 bucatica branza nu foarte sarata
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Omleta":

Se taie carnatul felii subtirele, sa taie maslinele felii (daca nu sunt deja rondele). Se pun intr-un castron, se adauga ouale, sare si piper

Se amesteca bine, se adauga branza sfaramata sau rasa, se amesteca bine

Intr-o tigaie se pune putin ulei, se incinge si se toarna compozitia

Se prajeste pe ambele parti

 

TIPS-URI

1

ca aspect nu este ffffffffffff senzationala,dar gustul este super bun

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza "Omleta" 129778
retete culinare - Pizza "Omleta" 129779
retete culinare - Pizza "Omleta" 129780

COMENTARII (18)

kamy 1

20.10.2011, 23:18

bine ai venit

mamaieelena 1

21.10.2011, 07:52

buna si bine ai venit gustoasa pizza

EUGENIAivan 1

23.10.2011, 17:02

va multumesc pentru urari si laude

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55