Pizza pe blat din paine

de deyutzky in Pizza, 4 Oct 2013 | 4302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • aprox 10 felii de paine
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • Sos:
  • 4 linguri ketchup Univer
  • 4-5 linguri rosii cuburi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • Umplutura:
  • cca 200 gr sunca
  • 1 pumn de masline
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mai mare sau 2 mici
  • 150=200 gr cas proaspat ras/ cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat din paine:

Blat:

Batem oul cu laptele si cu un praf de sare.

Inmuiem rapid feliile de paine in lapte si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Sos: amestecam cele 4 linguri de ketchup cu rosiile cuburi, oregano, sare si piper dupa gust.

Peste feliile din tava se distribuie sosul obtinut.

Casul se da prin razatoarea cea mai mica.

Acoperim feliile de paine cu un strat subtire de cas/cascaval ras(folosim doar jumatate din cantitatea de cas/cascaval).

Punem sunculita taiata bucati, maslinele taiate marunt, ceapa taiata julien si rosiile taiate felii subtiri.

Dam la cuptor la foc mic pt aprox. 10 minute, scoatem tava, punem si restul de cas si mai dam la cuptor pt inca 15-20 min.

Pofta buna!!

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza pe blat din paine 265851
retete culinare - Pizza pe blat din paine 265852
retete culinare - Pizza pe blat din paine 265853
retete culinare - Pizza pe blat din paine 265854
retete culinare - Pizza pe blat din paine 265855

COMENTARII (15)

deyutzky 1

04.10.2013, 13:49

alina

Corinuta 1

04.10.2013, 15:22

Buna si raida!

Sim0na 1

07.10.2013, 10:15

Buna si rapida!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55