Pizza pe felii de paine

de MotanLaOale in Pizza, 16 Iun 2011 | 9637 vizualizari

 

Am vrut sa incerc si eu dupa ce am vazut aproape la toata lumea de pa blog. A iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii paine toast
  • 400ml lapte
  • 4 oua
  • 200g bacon feliat
  • 100g costita
  • 2 carnati de plescoi
  • 2 carnati cabanos
  • 200g parizer
  • 200g ciuperci
  • 100g masline fara samburi
  • 200g cascaval
  • branza topita
  • pasta de tomate
  • ketchup picant
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Tava se unge bine cu unt. (eu am folosit o tava mare).

Feliile de paine se imoaie in lapte si se pun in tava.

Laptele ramas se amesteca cu ouale si se toarna peste paine si se niveleaza uniform.

Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute ca feliile de paine sa se uneasca cu oul si sa formeze blatul.

Se pune ketchup si pasta de tomate pe toata suprafata tavii cat de mult va place.

Se presara piper si oregano pe toata suprafata.

Se pun toate ingredientele taiate sau feliate dupa preferinta si se repartizeaza uniform.

La final se rade cascavalul si se trag cateva fasii de branza topita.

Se introduce in cuptorul incins pentru 15-20 minute.

Se serveste cu ketchup si cu un vin bun sau o bere.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza regina