Pizza pe felii de paine

de MotanLaOale in Pizza, 16 Iun 2011 | 4311 vizualizari

 

Am vrut sa incerc si eu dupa ce am vazut aproape la toata lumea de pa blog. A iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 12 felii paine toast
  • 400ml lapte
  • 4 oua
  • 200g bacon feliat
  • 100g costita
  • 2 carnati de plescoi
  • 2 carnati cabanos
  • 200g parizer
  • 200g ciuperci
  • 100g masline fara samburi
  • 200g cascaval
  • branza topita
  • pasta de tomate
  • ketchup picant
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Tava se unge bine cu unt. (eu am folosit o tava mare).

Feliile de paine se imoaie in lapte si se pun in tava.

Laptele ramas se amesteca cu ouale si se toarna peste paine si se niveleaza uniform.

Se introduce tava in cuptorul incalzit pentru 10-15 minute ca feliile de paine sa se uneasca cu oul si sa formeze blatul.

Se pune ketchup si pasta de tomate pe toata suprafata tavii cat de mult va place.

Se presara piper si oregano pe toata suprafata.

Se pun toate ingredientele taiate sau feliate dupa preferinta si se repartizeaza uniform.

La final se rade cascavalul si se trag cateva fasii de branza topita.

Se introduce in cuptorul incins pentru 15-20 minute.

Se serveste cu ketchup si cu un vin bun sau o bere.

Pofta Buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza pe felii de paine 110564
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110565
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110566
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110567
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110568
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110569
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110570
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110571
retete culinare - Pizza pe felii de paine 110572

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

27.07.2011, 12:11

tanyapatap 1

20.09.2011, 18:15

MotanLaOale 1

21.09.2011, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55