Pizza prosciuto e funghi

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 8 Mai 2010 | 4882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cascaval ras
  • ciuperci
  • prosciuto
  • sos de pizza
  • o rosie
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciuto e funghi:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi cu sosul de pizza si vom pune feliile de prosciuto, ciupercile si cascavalul ras, iar deasupra rondele de rosii.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

Dupa ce scoatem punem oregano deasupra.

 

TIPS-URI

1

pt ca aluatul sa iasa bine lasati la frigider de pe o zi pe alta.

RETETA IN IMAGINI

Pizza prosciuto e funghi-0
Pizza prosciuto e funghi-1
Pizza prosciuto e funghi-2
Pizza prosciuto e funghi-3
Pizza prosciuto e funghi-4
Pizza prosciuto e funghi-5
Pizza prosciuto e funghi-6
Pizza prosciuto e funghi-7
Pizza prosciuto e funghi-8

COMENTARII (9)

nadina73

nadina73 1

08.05.2010, 23:51

ceva sa intamplat ca nu ma lasat sa pun decat 4 furci ,dar se poate manca si cu 4 nu?

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

nadina, lasa-le incolo de furci, important este ca ne vizitam si sunt prietene

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:28

o mancam cu mana mai bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi cu mazare si ton

de katty 5

Salata de cartofi...

ieri la 08:44

Macrou la cuptor cu legume

de katty 5

Macrou la cuptor...

ieri la 08:39

Macrou usturoiat cu piure de mazare

de katty 5

Macrou usturoiat...

ieri la 08:33

Supa de somon cu cartofi

de katty 5

Supa de somon cu...

ieri la 08:27