Pizza Quatro Formaggi

de Miha in Pizza, 26 Iun 2013 | 6430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 150 ml apa
  • ~300 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru topping:
  • Camembert Milkana
  • Gorgonzola
  • Mozzarella
  • Parmezan
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1/2 conserva rosii in suc
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper
  • oregano si busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Quatro Formaggi:

Blat de pizza:

Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul de masline si apa calduta si framantam pana obtinem un aluat omogen si relativ moale. Acoperim castronul cu folie alimentara si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intindem aluatul in foaie subtire pe masa presarata cu faina, apoi il transferam in tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.

Preparam sosul de rosii: punem toate ingredientele in blender si mixam pana amestecul devine omogen. Turnam in strat omogen peste blatul de pizza ce l-am intepat cu furculita din loc in loc.

Aranjam apoi branza Camembert, Gorgonzola si mozzarella, toate taiate cubulete. Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor la foc mediu, pana aluatul se rumeneste usor si branzeturile s-au topit.

Se feliaza si se serveste fierbinte. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (46)

Miha 1

27.06.2013, 21:37

Ruxy, nici mie nu prea mi-a placut gorgonzola. Data viitoare nu mai cumpar!

Irina 1

27.06.2013, 21:59

eu am incercat paste quatro formaggi si mi-au placut. Banuiesc ca si pizza ta mi-ar fi pe plac...

Ligia Bxl 1

30.06.2013, 21:39

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui si sunca