Pizza rapida la tigaie

de Giana in Pizza, 10 Iul 2014 | 6646 vizualizari

 

Aceasta reteta de pizza este numai buna atunci cand suntem grabiti. Prepararea ei dureaza 20 de minute iar blatul este pufos.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri de iaurt
  • 1,5 linguri cu ulei
  • 3 cesti (mici) cu faina - am masurat cu ceasca de cafea turceasca
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • sare
  • 1 lingura cu sos de rosii
  • sucuk (carnati turcesti)
  • crenvursti sau parizer
  • cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida la tigaie:

Se taie felii sucukul si crenvurstii, se calesc foarte putin intr-o tava unsa cu ulei.

Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru aluat si se omogenizeaza compozitia cu o lingura. Vom obtine un aluat elastic putin mai gros decat aluatul de chec.

Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se intinde aluatul cu ajutorul unei linguri. In cazul in care aluatul se lipeste de dosul lingurii sau se intinde greu, putem unge lingura cu putin ulei. Se unge blatul cu sosul de rosii, se adauga mezelurile, iar deasupra se presara cascaval razuit.

Se acopera pizza cu un capac, se pune tigaia la flacara mare timp de un minut, dupa care se lasa la foc mic pana se coace. In maxim 10 minute trebuie sa fie gata, controlati blatul sa nu se arda dedesubt.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte ingrediente la topping, daca sunt crude trebuie putin calite inainte deoarece blatul se coace foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Giana 1

11.07.2014, 02:11

Cand a fost concurs n-am participat pt ca nu aveam idei Acum se da concurs la mine in bucatarie pt ca nu stiu ce sa mai gatesc diminetile.

JulyCris 1

11.07.2014, 10:54

mirela0911 1

13.07.2014, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida