Pizza rapida pe aluat cumparat

de Valclaudia in Pizza, 7 Mar 2015 | 448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de pizza din comert (400 gr. de la Kaufland)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • busuioc uscat dupa gust
  • cca 50 gr. branza telemea de oaie
  • cca 150 gr. cascaval ras
  • cca 100 gr. masline Kalamata
  • seminte de susan si de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe aluat cumparat:

Lasam la dezghetat aluatul de pizza cumparat, apoi il intindem in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem intreaga suprafata a aluatului cu pasta de tomate, presaram busuioc uscat dupa gust.

Mie mi-a ramas o fasie de aluat datorita faptului ca tava n-a fost pe marimea lungimii acestuia, asa ca am decupat aluatul fasii si le-am asezat din loc in loc peste aluatul uns din tava.

Asezam maslinele,presaram telemea rasa si cascaval ras peste aluat, apoi seminte de in si de susan, mai aruncam un praf de busuioc si tam tava la cuptor (preincalzit in prealabil), coacem pizza pana capata culoare aurie toppingul de branzeturi.

Scoatem pizza din cuptor, portionam si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza rapida pe aluat cumparat-0
Pizza rapida pe aluat cumparat-1
Pizza rapida pe aluat cumparat-2
Pizza rapida pe aluat cumparat-3
Pizza rapida pe aluat cumparat-4
Pizza rapida pe aluat cumparat-5
Pizza rapida pe aluat cumparat-6
Pizza rapida pe aluat cumparat-7
Pizza rapida pe aluat cumparat-8

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

08.03.2015, 00:44

Chiar si marii si vestitii chefi mai procedeaza asa . Lorraine Pascal spune ca foloseste adesea ,, scurtaturi '' Deci tu ai preparat o pizza pe scurtatura .

pity19 1

08.03.2015, 03:09

Mergea si ceva carne pe ea! Super arata!

dantes 1

08.03.2015, 07:24

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04