Pizza Rattheo

de rattheo in Pizza, 4 Oct 2009 | 9230 vizualizari

 

Este cea mai rapida reteta de pizza si cea mai gustoasa!
A devenit masa de fiecare duminica seara.

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • iaurt 400 gr.
  • 10 linguri faina
  • sare
  • piper 
Ingrediente:
  • cascaval 150 gr.
  • salam 150 gr.
  • sunculita 20 gr.
  • ciuperci 1 borcan
  • masline 50 gr.
  • ardei kapia 1 buc.
  • rosii 1 buc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Rattheo:

 Ingrediente:

    Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline.

Blat:

    Se amesteca ouale cu telul, se adauga iaurtul, sarea, piperul, uleiul si se continua amestecarea adaugand faina lingura cu lingura pana la obtinerea unei consistente asemanatoare celei de chec. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dupa care se introduce la cuptor la temperatura maxima cca 15-20 minute.

Pizza:

    Dupa ce se scoate tava din cuptor,blatul se portioneaza si se unge cu putin ketchup pe toata suprafata dupa care se reintroduce in cuptor pentru inca aproximativ 5 minute.  Se scoate tava, se presara un strat de cascaval ras si se adauga ingredientele pe rand. Dupa ce am pus toate ingredientele se mai presara putin cascaval ras pe deasupra si se introduce la cuptor pentru cca 10-15 minute (pana se rumeneste).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Rattheo" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami