Pizza Rattheo

de rattheo in Pizza, 4 Oct 2009 | 5936 vizualizari

 

Este cea mai rapida reteta de pizza si cea mai gustoasa!
A devenit masa de fiecare duminica seara.

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • iaurt 400 gr.
  • 10 linguri faina
  • sare
  • piper 
Ingrediente:
  • cascaval 150 gr.
  • salam 150 gr.
  • sunculita 20 gr.
  • ciuperci 1 borcan
  • masline 50 gr.
  • ardei kapia 1 buc.
  • rosii 1 buc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Rattheo:

Ingrediente:


Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline.


Blat:


Se amesteca ouale cu telul, se adauga iaurtul, sarea, piperul, uleiul si se continua amestecarea adaugand faina lingura cu lingura pana la obtinerea unei consistente asemanatoare celei de chec. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dupa care se introduce la cuptor la temperatura maxima cca 15-20 minute.


Pizza:


Dupa ce se scoate tava din cuptor,blatul se portioneaza si se unge cu putin ketchup pe toata suprafata dupa care se reintroduce in cuptor pentru inca aproximativ 5 minute. Se scoate tava, se presara un strat de cascaval ras si se adauga ingredientele pe rand. Dupa ce am pus toate ingredientele se mai presara putin cascaval ras pe deasupra si se introduce la cuptor pentru cca 10-15 minute (pana se rumeneste).


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza Rattheo 8339
retete culinare - Pizza Rattheo 8341
retete culinare - Pizza Rattheo 8343
retete culinare - Pizza Rattheo 8347
retete culinare - Pizza Rattheo 8348
retete culinare - Pizza Rattheo 8349
retete culinare - Pizza Rattheo 8350

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!