Pizza regala

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 22764 vizualizari

 

Nu stiu de ce sa cheama asa, dar oul din mijloc face toti banii! Am vazut si eu pe site la fete.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100g proscuitto crudo
  • 50g bacon
  • 70g pastrama de piept de pui
  • !/2 ardei capia
  • 70g ciuperci
  • 70g masline negre si verzi
  • 150g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • 50ml pulpa rosii
  • oregano
  • busuioc
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza regala:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano, busuioc si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se pun maslinele intregi intr-un cerc in mijlocul tavii.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate din cuptor si se sparge un ou in mijloc. Sa-l spargeti cu grije sa nu se sparga ca la mine.

Se introduce din nou in cuptor pana se intareste albusul oului.

Se scoate din cuptor si se poate servi.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza regala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

DIANA B 1

24.06.2015, 08:21

Vladimir , eu chiar admir munca ta ... .
Toate preparatele tale au un puternic impact la o scurta privire si te imbie sa le savurezi ; Treci cu viteza pe langa muuultele doamne carora le place sa bucatareasca , ferice de familia ta .

MotanLaOale 1

24.06.2015, 09:21

Multumesc

DIANA B 1

24.06.2015, 10:18

Cu drag ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei