Pizza rustica

de simona72 in Pizza, 14 Iun 2013 | 3862 vizualizari

 

O pizza foarte rapida si delicioasa...

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/4 cub mic drojdie

pt umplut:

  • sos picant de rosii
  • feliute de muschiulet afumat de porc
  • feliute de sunca
  • 150 gr mozzarela
  • ciuperci de la conserva
  • frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea enumarata mai sus. Dupa ce masina a framintat aluatul l-am scos si l-am pus la loc caldut intr-un castron pt 10-15 minute.

Am intins cu sucitorul o foaie cit am putut eu de rotunda(nu trebuie sa iasa perfect) si am pus-o intr-o forma de pizza. Am uns aluatul cu sosul picant de rosii, am pus felii subtiri de muschiulet alternind cu feliute de sunca, ciupercute de la conserva pe deasupra, mozzarella rupta cu mina in bucati si puse si ele, iar la urma frunzulite de busuioc proaspat.

Am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 10 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

serviti calda cu sos picant sau dulce de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rustica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (38)

Corinuta 1

15.06.2013, 21:10

ce bine arata, cum sa nu se pape toata!

babi5 1

18.06.2013, 15:08

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:44

arata tare bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui marinat