Pizza rustica

de simona72 in Pizza, 14 Iun 2013 | 1789 vizualizari

 

O pizza foarte rapida si delicioasa...

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 gr faina
  • 1/4 cub mic drojdie

pt umplut:

  • sos picant de rosii
  • feliute de muschiulet afumat de porc
  • feliute de sunca
  • 150 gr mozzarela
  • ciuperci de la conserva
  • frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

Am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea enumarata mai sus. Dupa ce masina a framintat aluatul l-am scos si l-am pus la loc caldut intr-un castron pt 10-15 minute.

Am intins cu sucitorul o foaie cit am putut eu de rotunda(nu trebuie sa iasa perfect) si am pus-o intr-o forma de pizza. Am uns aluatul cu sosul picant de rosii, am pus felii subtiri de muschiulet alternind cu feliute de sunca, ciupercute de la conserva pe deasupra, mozzarella rupta cu mina in bucati si puse si ele, iar la urma frunzulite de busuioc proaspat.

Am dat la cuptorul incins la 200 grade pt 10 minute.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

serviti calda cu sos picant sau dulce de rosii

RETETA IN IMAGINI

Pizza rustica-0
Pizza rustica-1
Pizza rustica-2
Pizza rustica-3
Pizza rustica-4
Pizza rustica-5

COMENTARII (38)

Corinuta 1

15.06.2013, 21:10

ce bine arata, cum sa nu se pape toata!

babi5 1

18.06.2013, 15:08

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 16:44

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04