Pizza rustica

de Bucataras Medi in Pizza, 6 Oct 2013 | 1560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 240 ml apa
  • 1,5 lingurita sare
  • 480 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru topping
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g salam
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 75 g masline feliate
  • 150 g cascaval
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 7-8 rosii cherry
  • 1 lingurita oregano
  • un praf de sare
  • Pentru tapetat forma
  • ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rustica:

 Aluatul l-am preparat la masina de paine.Am pus in cuva masinii ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus si am programat masina la programul corespunzator aluatului pentru pizza.Cand aluatul este gata facut il  Cu ajutorul  varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si pasta de rosii.Presaram cascavalul ras si oregano.Asezam dupa placul fiecaruia salamul,sunculita feliata,maslinele,rosiile cherry,oul fiert taiat felii.Batem oul crud cu putina sare si il rasturnam deasupra.

Preincalzim cuptorul.

Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza rustica 266622
retete culinare - Pizza rustica 266623
retete culinare - Pizza rustica 266624
retete culinare - Pizza rustica 266625
retete culinare - Pizza rustica 266626

COMENTARII (23)

Rocsi 1

06.10.2013, 22:39

Tare bine mai arata

diana_k 1

07.10.2013, 10:13

deyutzky 1

07.10.2013, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L