Pizza salami

de Sylvia in Pizza, 3 Noi 2010 | 1811 vizualizari

 

Saptamana trecuta am avut seara de pizza si binenteles am incercat sa mai testez ceva retete noi asa ca am incercat ( printre altele :) ) pizza salami.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de aluat de pizza  facut din :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere/zahar,
  • aproximativ  250 ml apa,
  • sare.
  • Pentru garnisit pizza am folosit
  • emmental ras ( are o aroma aparte zic eu ) si mozzarella,
  • o lingura de sos de rosii,
  • o jumatate de felie de jambon,
  • cateva ciuperci proaspete,
  • cateva felii de salam taiate subtire,
  • cateva rondele de ardei iute
  • ierburi aromate uscate, eu am un amestec care contine si usturoi uscat si da un gust deosebit la pizza.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami:

Preparare: intindem o foaie subtire de pizza si apoi o garnisim incepand cu stratul de suc de rosii si branza si continuam cu restul ingredientelor.

Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 210 grade la mijlocul cuptorului pentru 12-15 minute, pentru un blat crocant cresteti temperatura. A iesit o minunatie de pizza aromata si tentanta .

 

 

TIPS-URI

1

in plus la aceasta pizza la final am framantat aluatul cu putina bere blonda , i-a dat o elasticitate  aparte, a fost foarte binevenita zic eu. Dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza salami 60206
retete culinare - Pizza salami 60214
retete culinare - Pizza salami 60216

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:21

si eu prezenta sa primesc o bucatica virtuala

Sylvia 1

04.11.2010, 18:40

Va servesc pe toate

Julie 1

04.11.2010, 19:01

Nu uita nici de mine,te rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21