Pizza salami

de T I M E A in Pizza, 1 Dec 2012 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 250 gr faina alba
  • un plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 340 ml apa calduta

Sos: 150 ml suc de rosii, sare, piper, praf de usturoi, oregano

  • 250 gr salam uscat
  • 2 buc ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami:

Ingredientele sunt pentru 2 pizza.
Punem drojdia la dospit timp de 10-15 min., in aprox 100 ml apa calduta amestecata cu o lingurita de zahar.
Faina o amestecam cu sarea. Turnam drojdia dospita peste faina si cu mana usor amestecam cu faina adaugand treptat restul de apa calduta. Framantam cu mana in continuare adaugand spre final uleiul. Framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini, apoi acoperim cu un prosop si lasam la dospit la loc cald aprox 30-40 min.

Impartim aluatul in doua.

Intindem aluatul si il asezam in tava unsa cu putin ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 10 minute.

Scoatem din cuptor si ungem cu sos. Asezam pe rand feliile de ceapa, un strat de cascaval ras, apoi salamul si ardeiul inca un strat de cascaval si deaupra feliile de rosii. Saram si piperam si dam la cuptor inca aprox 15-20 minute.

Servim cald cu sos chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami