Pizza salami de casa

de Larisel in Pizza, 16 Noi 2013 | 3328 vizualizari

 

Cu pofta de pizza in aceasta zi de sambata. Desi initial am zis ca nu am suficiente ingrediente, am pornit totusi procesul. Reteta de blat este data de mama uneia dintre colegele mele de camera. A iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • un ou
  • o cana de apa calduta(aprox 200 ml)
  • un pachetel de drojdie
  • o lingura de margarina
  • un praf de sare

Pentru sos:

  • suc de rosii sau pasta de tomate
  • o lingurita de zahar
  • piper
  • sare
  • oregano
  • foi de dafin

Restul ingredientelor:

  • salam
  • cascaval
  • masline
  • porumb
  • ciuperci
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami de casa:

Inainte de pregatirea blatului taiem salamul(cubulete sau felii), ciupercile si cascavalul care poate fi razuit sau taiat in cubulete, depinde cum vreti.

Intr-un ibric punem sucul de rosii, piperul, sarea, lingurita de zahar si 2 foi de dafin plus oregano si dam la foc pana se ingroasa.

In apa calduta dizolvam drojdia si margarina, adaugam oul si sarea apoi faina treptat pana obtinem un aluat care nu se lipeste si este usor de manevrat. Intindem aluatul si il punem in tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina.

Peste aluatul intins turnam doua linguri de sos pe care le intindem pe toata suprafata, apoi incepem sa punem ciupercile, salamul, maslinele si porumbul. Batem cele 2 oua si turnam peste cat se poate de uniform si bagam la cuportul incalzit. 

La mine a durat aproximativ 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza...