Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Baltul: se amesteca faina, sarea si drojdia.Peste aceata parte uscata se pune cimbru, oregano si chimen. Adaugam laptele caldut si incepem sa framantam pana obtinem un aluat bun. Spre finalul framantatului picam si uleiul si omogenizam. Lasam blatul la dospit cca 30 min. la loc cald. Cand este gata intindem cu mana aluatul pana obtinem o foaie buna. Intr-o tava asezam foaie de copt. Asezam aluatul in tava.
Punem pasta de rosii, feliile de salam si punem tava in cuptorul preincalzit pentru 7-8 minute. Scoatem tava, adaugam cascavalul taiat feliute.De-asupra se pune chimen. Se da cuptor pentru alte 15 minute.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult