Pizza taraneasca

de Rocsi in Pizza, 12 Noi 2010 | 2316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru blat:
  • 1 ou
  • 1 lingura margarina
  • o canita mica lapte
  • un praf de sare
  • drojdie cat o nuca
  • faina cat cuprinde
  • umplutura:
  • salam mai uscat
  • rosii
  • ceapa
  • masline
  • cas de vaca
  • felii de gogosar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

blatul:

Amestecam oul cu margarina si laptele. drojdia o inmuiem cu o lingura lapte . o turnam peste celelate ingrediente. punem si sare apoi faina treptat pana obtinem un aluat tare. il lasam la dospit 25-35 minute.

pregatim ingredientele pentru umplutura:

Salamul il taiem cubulete. Rosia o spalam si o taiem felii. Ceapa o curatam ,o spalam, si taiem felii pestisor. Taiem cateva felii de gogosar. Casul de vaca il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Maslinele le taiem bucati.

Dupa ce aluatul a stat la dospit,il intindem pe masa de lucru,pe care mai intai presaram niste faina alba. Intindem o foaie forte subtire.

Luam o tava,o tapetam cu hartie de copt si asezam foaia de aluat. Pasta de tomate o amestecam cu sare si piper,iar cu rezultatul obtinut ungem foaia, apoi incepem sa punem ingredientele:salamul,felii de gogosar,felii de rosii,pestisori de ceapa ,maslinele si cas de vaca ras. Dam tava in cuptorul incins . Lasam pizza acolo pana este gata.

pofta buna!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza taraneasca-0
Pizza taraneasca-1

COMENTARII (18)

Adinacarla

Adinacarla 1

17.11.2010, 14:50

o feliuta si pentru mine

Rocsi

Rocsi 1

17.11.2010, 14:54

adinacarla

elena1988

elena1988 1

11.02.2011, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!