Pizza tarta

de Laly in Pizza, 10 Ian 2011 | 1906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 150 ml apa
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 15 gr drojdie
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Umplutura:
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr masline negre feliate
  • 150 gr salam uscat
  • 150 gr kaizer
  • 100 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • 3 linguri pasta de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza tarta:

Blatul de pizza:

-amestecam intr-un castron drojdia cu o lingura de faina,trei linguri cu apa calda si putin zahar,pana obtinem o pasta omogena.O acoperim si o lasam la crescut pana se umfla si isi dubleaza volumul.Punem intr-un castron faina,iar in mijlocul ei facem o gropita unde turnam amestecul de drojdie,uleiul,apa si sarea.Framantam pana devine un aluat elastic,apoi il lasam sa creasca pana se umfla un pic.Punem aluatul in forma de tarta,sau in ce forma doreste fiecare.

Umplutura:

-taiem in felii subtiri salamul,sunca si kaizerul.Ciupercile le fierbem circa 15 minute in apa cu sare,apoi le lasam la scurs.Cascavalul il radem.

Punem peste blatul de pizza 3 linguri cu pasta de rosii,apoi punem salamul, sunca,kaizerul,cascavalul si ciupercile.Coacem la foc mediu pana se rumeneste usor blatul deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza tarta 76551
retete culinare - Pizza tarta 76552

COMENTARII (6)

LUK 1

10.01.2011, 13:30

delicioasa

Dana Cristea - pusikmea 1

10.01.2011, 13:44

si eu vreauuu

kamy 1

10.01.2011, 18:52

as papa o feliuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21