Pizza ursulet

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 21 Oct 2010 | 4054 vizualizari

 

andutu meu a fost tare incantat :)

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 50 g faina
  • 1 lingurita cu ulei
  • un varf cutit drojdie uscata
  • un praf sare
  • 4 linguri lapte rece
  • pt toping:
  • cas de vaca
  • ardei rosu pt urechii
  • o boaba de porumb pentru nasuc
  • ardei verde pentru gurita
  • mazare pentru labute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ursulet:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete. Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem coca direct in forma de ursulet pe care am uns-o cu putin ulei, peste care vom pune cas ras, ardeiul rosu in locul urechilor, boaba de porumb in locul nasucului,l ardeiul verde in locul guritei si boabele de mazare il locul labutelor.

Dam la cuptor pentru cca 5-10 min.

Cu siguranta piticii vor fi foarte incantati, al meu cel putin a fost :*

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ursulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Adinacarla 1

21.10.2010, 23:49

am fost la kaufland azi si nu am gasit forma ursulet...am si intrebat o angajata care aranja produse in raft si s-a uitat ciudat la mine...parca nici nu auzize de ceea ce eu cautam of...poate am noroc data viitoare

Dana Cristea - pusikmea 1

22.10.2010, 09:39

multumesc mult fetelor:*adina, imi pare rau ca nu ai gasit...si eu am patit ceva de genul cu angajatii, am ajuns la casa si nu avea cod, am stat o gramada sa caute de unde am luat-o si pana la urma au venit sa ma intrebe, pt ca habar nu aveau ce marfa ausper sa gasesti data viitoare

Adinacarla 1

22.10.2010, 12:34

daca erai mai aproape nu-n capatul celalalt de tara poate te rugam sa-mi cumperi si mie...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Shaorma