Pizza ursulet

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 21 Oct 2010 | 1347 vizualizari

 

andutu meu a fost tare incantat :)

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 50 g faina
  • 1 lingurita cu ulei
  • un varf cutit drojdie uscata
  • un praf sare
  • 4 linguri lapte rece
  • pt toping:
  • cas de vaca
  • ardei rosu pt urechii
  • o boaba de porumb pentru nasuc
  • ardei verde pentru gurita
  • mazare pentru labute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ursulet:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete. Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem coca direct in forma de ursulet pe care am uns-o cu putin ulei, peste care vom pune cas ras, ardeiul rosu in locul urechilor, boaba de porumb in locul nasucului,l ardeiul verde in locul guritei si boabele de mazare il locul labutelor.

Dam la cuptor pentru cca 5-10 min.

Cu siguranta piticii vor fi foarte incantati, al meu cel putin a fost :*

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza ursulet-0
Pizza ursulet-1
Pizza ursulet-2
Pizza ursulet-3
Pizza ursulet-4

COMENTARII (19)

Adinacarla 1

21.10.2010, 23:49

am fost la kaufland azi si nu am gasit forma ursulet...am si intrebat o angajata care aranja produse in raft si s-a uitat ciudat la mine...parca nici nu auzize de ceea ce eu cautam of...poate am noroc data viitoare

Dana Cristea - pusikmea 1

22.10.2010, 09:39

multumesc mult fetelor:*adina, imi pare rau ca nu ai gasit...si eu am patit ceva de genul cu angajatii, am ajuns la casa si nu avea cod, am stat o gramada sa caute de unde am luat-o si pana la urma au venit sa ma intrebe, pt ca habar nu aveau ce marfa ausper sa gasesti data viitoare

Adinacarla 1

22.10.2010, 12:34

daca erai mai aproape nu-n capatul celalalt de tara poate te rugam sa-mi cumperi si mie...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04