Pizza vegetariana

de babi5 in Pizza, 30 Sep 2013 | 3484 vizualizari

 

O pizza buna, usoara si taman buna pentru cei care postesc.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 10 cm praz (partea alba)
  • 1 virf lingurita oregano
  • 100 gr porumb conserva
  • 50 ml ketchup Univer
  • 2 linguri ulei de floarea oarelui
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • apa calduta cit cuprinde faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Se pune faina intr-un castron, se face un cuib in ea, se adauga sarea, zaharul, drojdia si apa calduta. Se face o maia si se lasa sa creasca 10 minute. Apoi adaugam uleiul si apa calda atit cit sa framintam un aluat usor elastic sa-l putem intinde. Lasam la crescut, apoi intr-o tava tapetata cu hirtie de copt am intins aluatul, am uns cu ketchupul, am pus oregano, rondelele de praz, ardeiul taiat fisiute si porumbul boabe. Am pus la cuptorul in prealabil incins la 180 de grade.

Pizza este gata pentru a fi servita.

Pofta buna sa aveti.

TIPS-URI

1

E bine ca prazul sa fie putin calit fiindca asa crud primeste o tenta de amarui .

2

Cine mai doreste poate adauga ketchup..picant sau dulce..

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

babi5 1

30.09.2013, 22:06

nilgun

babi5 1

30.09.2013, 22:07

Rocsi

adry88 1

01.10.2013, 08:52

foarte gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)