Pizzete de vinete

de Rocsi in Mancaruri de legume, 3 Iul 2012 | 5619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc uscat
  • 12 felii cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete:

Vanata o spalam si o stergem cu un servet. Indepartam coada, apoi o taiem felii pe rotund, insa nu foarte groase. Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt. Asezam feliile de vanata in tava. Le stropim cu ulei, apoi le condimentam cu sare si piper. Rosiile le spalam, indepartam cotorul si le facem cubulete. Cu o lingurita le asezam peste vinete. Usturoiul il curatam, il pisam si il repartizam deasupra. Asezam peste rosii cate o feliuta de cascaval, apoi punem putin busuioc.

Dam tava in cuptorul incins pana se topeste cascavalul iar feliile de vinete se inmoaie putin. Le scoatem si le lasam putin la racorit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Rocsi 1

11.07.2012, 23:09

Eluta ma bucur ca ti-au placut. eu zic ca merge si cu dovlecel dar tai putin mai groase feliile si nu le lasi prea mult in cuptor sa nu se inmoaie foarte tare.

iulia777 1

02.11.2012, 12:29

pizzette sau, mai pe romaneste, pizze mici... in alta ordine de idei: daca nu sunt coapte bine, vinetele sunt amare ca naiba, sunt yachhhh

Rocsi 1

02.11.2012, 14:09

Ale mele au fost copate foarte bine si ai mei au fost foarte incantati pot sa zic...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu Vinete (Reteta Video)