Pizzette

de - Andreea - in Pizza, 24 Iul 2013 | 5127 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 250 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • sos de rosii
  • salam uscat
  • busuioc
  • mortadella
  • ardei verde iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette:

Dizolvam drojdia in apa calduta.

Punem intr-un bol faina,drojdia,sarea,uleiul si amestecam bine pana obtinem un aluat moale si nelipicios..

Deoarece nu necesita timp de dospire,impartim aluatul in bilute .Fiecare biluta o intindem ( nu prea subtiri).

Ungem fiecare pizzetta cu sosul de rosii.

Deasura unora eu am pus salam uscat taiat fisii,pe altele busuioc cu ardei iute,pe altele mortadella taiata fisii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 10-15 minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizzete pentru copii