Plachie de peste

de farfuriavesela in Crap / Caras, 10 Iun 2014 | 2041 vizualizari

 

Reteta de mai jos este pe cat de simpla, pe atat de usoara si chiar dietetica daca o gatiti fara sa adaugati ulei.
http://youtu.be/krXlk2r04qU

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (caras proaspat pescuit, in cazul meu)
  • 2-3 cepe mari
  • un bol cu rosii proaspete (sau suc de rosii)
  • 1 ardei gras (daca aveti prin frigider, eu nu am avut)
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

  • curatam pestele de solzi
  • il spalam bine si il saram
  • tocam ceapa rondele 
  • intr-o tava punem ceapa, rosiile, ardeiul gras, usturoiul, sare, piper
  • asezam pestele deasupra 
  • o cana de apa
  • 2-3 linguri de ulei (optional)
  • punem la cuptorul preincazit la 180 de grade pentru 35-40 de minut

Se serveste atat cald, cat si rece langa o salata verde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Plachie de peste 325560
retete culinare - Plachie de peste 325561
retete culinare - Plachie de peste 325562
retete culinare - Plachie de peste 325563

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

10.06.2014, 19:25

Rocsi 1

10.06.2014, 22:20

Aspectoasa!

tarasmariana 1

11.06.2014, 03:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55