Plachie de peste

de farfuriavesela in Crap / Caras, 10 Iun 2014 | 9039 vizualizari

 

Reteta de mai jos este pe cat de simpla, pe atat de usoara si chiar dietetica daca o gatiti fara sa adaugati ulei.
http://youtu.be/krXlk2r04qU

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti (caras proaspat pescuit, in cazul meu)
  • 2-3 cepe mari
  • un bol cu rosii proaspete (sau suc de rosii)
  • 1 ardei gras (daca aveti prin frigider, eu nu am avut)
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o cana cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

  • curatam pestele de solzi
  • il spalam bine si il saram
  • tocam ceapa rondele 
  • intr-o tava punem ceapa, rosiile, ardeiul gras, usturoiul, sare, piper
  • asezam pestele deasupra 
  • o cana de apa
  • 2-3 linguri de ulei (optional)
  • punem la cuptorul preincazit la 180 de grade pentru 35-40 de minut

Se serveste atat cald, cat si rece langa o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

10.06.2014, 19:25

Rocsi 1

10.06.2014, 22:20

Aspectoasa!

tarasmariana 1

11.06.2014, 03:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de crap, cu zdrente de ou