Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru aceasta reteta am tras cu ochiul la Gordon Ramsey.
Curatati si spalati legumele . Curatati si feliati ciupercile.
Ceapa + prazul se toaca , morcovul se razuieste . Caliti usor in ulei .
Adaugati carnea tocata ,ciupercile, sare , sosul worchester si cimbrul.
Incorporati faina alba si sucul de rosii in compozitia de carne .Fierbeti 5 min.
Cartofii curatati si taiati cuburi mari ii fierbeti in apa sarata .
Faceti din cartofi un pireu in care incorporati smantana , nucsoara si ou .
Tapetati o tava mare cu unt si pesmet .
Prima data puneti compozitia de carne .apoi deasupra pireul de cartofi .
Presarati cu parmezan si dati la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste .
Serviti placinta cu garnitura de mazare verde fiarta si muraturi asortate preferate .
1
Nu am pus nimic picant pentru ca am avut copilas la masa .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult