Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru sirop ardem zaharul , iar dupa ce a devenit lichid il stingem cu apa. Lasam deoparte sa se raceasca.
Compozitia de iaurt o amestecam cu zaharul, ouale, esenta, zaharul vanilat.
Impartim foile in 3 parti egale ( cam 5 foi pentru fiecare strat am avut eu ). Punem foaie de copt in tava si asezam primele 5 foi pe care le ungem cu ulei . Punem jumatate din compozitia de iaurt si asezam alte 5 foi pe care le-am uns cu ulei. Punem si restul de compozitie si ultimele foi unse cu ulei.
Lasam la cuptor pana se rumeneste si se incheaga amestecul de iaurt. ( cam 40 -50 minute a durat la mine la foc mic ).
O scoatem din cuptor si o lasam la racit 15 minute dupa care o portionam si o insiropam turnand putin cate putin din sirop, nu pe tot odata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult