Placinta creata

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 22654 vizualizari

COMENTARII (37)

La Ancuta 1

23.02.2011, 14:33

Elena pofteste

La Ancuta 1

23.02.2011, 14:34

Lau, Laura multumesc

mamaieelena 1

23.02.2011, 14:45

buna buna

mihaelaradu 1

23.02.2011, 15:19

Asta e placinta creata a la Maramures? Maiexact ca la Mesteacan (baia mare)? Mor dupa placinta creata

La Ancuta 1

23.02.2011, 15:22

Mamaie multumesc

La Ancuta 1

23.02.2011, 15:23

Mihaelaradu trebuie sa-l intrebam pe Vladimir care este originea acestei placinte. Un lucru stiu sigur: e tare buna

csillag1993 1

23.02.2011, 15:30

hmm ce bine arata;

o sa incerc si eu aceasta reteta

La Ancuta 1

23.02.2011, 20:41

csillag ma bucur ca iti place

divainbucatarie 1

24.02.2011, 08:39

DIANA B 1

24.02.2011, 09:34

Pupici , Ancuta si bun gasit !

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:28

Diva

La Ancuta 1

24.02.2011, 13:28

Diana multumesc si ma bucur ca ai revenit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ou in chifla