Placinta cu branza

de mamaieelena in Dulciuri, 1 Ian 2012 | 2279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.branza dulce
  • 400gr.branza sarata
  • 6 oua
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • 250 gr.zahar
  • razatura de la o lamaie
  • 2 linguri cu gris
  • 250 ml ulei
  • 1 pahet de foi de placinta(aprox.12 buc)
  • zahar pudra pentru deasupra, cine doreste
  • 50gr.stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Branza sarata am dat-o prin razatoare am amestecat cu branza dulce si stafidele, am adaugat mirodeniile,zaharul,ouale si grisul.

Am pus cuptorul la incalzit la 180 de grade.Am pus hartie de copt in tava si am pus cu pensula ulei.

Deasemeni am inceput a aseza foile de placinta si intre ele am pus ulei.

Am pus 4 foi jos dupa care am pus jumatate din cantitatea de branza apoi iar 2 foi si intre ele am pus ulei si apoi restul de branza si deasupra inca 4 foi de placinta si intre ele ulei .

Am portionat inainte placinta si am pus si restul de ulei pe deasupra; am pus la cuptor pana s-a rumenit aproximativ 40-45 de minute depinde de cuptor.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinta cu branza 139492
retete culinare - Placinta cu branza 139493
retete culinare - Placinta cu branza 139494
retete culinare - Placinta cu branza 139495

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

07.01.2012, 20:32

nici astea nu sunt grozave dar nu am de ales cand vrei sa faci rapid faci cu ce ai la indemana

mena29 1

09.01.2012, 18:15

mmm,imi place!

mamaieelena 1

09.01.2012, 21:06

multumesc mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21