Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Umplutura
Am amestecat branza, zaharul, esenta de rom si smantana
Aluatul
Facem maiaua din drojdie, lapte si putin zahar. O lasam sa dospeasca
Am amestecat faina cu sarea, zaharul, uleiul, galbenusul, iaurtul, coaja de lamaie si portocala si am adaugat maiaua. Framantam pana devine o coca elastica si o lasam sa dospeasca 30 de minute
Am impartit aluatul in 2 si am intins cercuri
Intr-o tava am pus un cerc, umplutura si al doilea cerc. Am taiat raze, le-am rasucit si le-am uns cu galbenusul
Bagam in cuptorul incins 30 de minute la 180 de grade
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult