Placinta cu branza

de adellyna in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 2642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g lapte
  • 50 ml ulei
  • un galbenus
  • 3 linguri de iaurt
  • 2 linguri de zahar
  • 10 g drojdie
  • un praf de sare
  • 10 g coaja de lamaie si portocala
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri smantana
  • o esenta de rom
  • un galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Umplutura

Am amestecat branza, zaharul, esenta de rom si smantana

Aluatul

Facem maiaua din drojdie, lapte si putin zahar. O lasam sa dospeasca

Am amestecat faina cu sarea, zaharul, uleiul, galbenusul, iaurtul, coaja de lamaie si portocala si am adaugat maiaua. Framantam pana devine o coca elastica si o lasam sa dospeasca 30 de minute

Am impartit aluatul in 2 si am intins cercuri

Intr-o tava am pus un cerc, umplutura si al doilea cerc. Am taiat raze, le-am rasucit si le-am uns cu galbenusul

Bagam in cuptorul incins 30 de minute la 180 de grade

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta floare cu branza si marar