Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este un preparat foarte potrivit de luat la pachet pentru gustarea de scoala...
Aluatul l-am pregatit amestecand faina cu drojdia diluata in apa calduta cu zahar si sare. Am framantat un aluat potrivit de moale si elastic. L-am impartit in 2 si fiecare bucata am intins-o in foaie cat de subtire, pe care am stropit-o cu ulei. Peste fiecare jumatate de foaie am pus jumatate din compozitia de branza distribuita uniform. Am pliat foaia cu compozitia inauntru si am incretit-o cu mana. Am taiat-o pe masura tavii.
Compozitia de branza am preparat-o din branza data pe razatoare si oua. Am amestecat totul intr-o masa omogena.
Placinta am pus-o intr-o tava cu hartie de copt si am pus bucatele de margarina peste ea, din loc in loc. Peste placinta asezata frumos, am turnat amestecul de iaurt cu oua si l-am distribuit uniform.
Am dat placinta la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit frumos, cam 45 de minute.
1
Rama mit Butter
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult