Placinta cu "branza de vaci"

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 1844 vizualizari

 

O SA VEDETI IN CONTINUARE DE CE AM FOLOSIT GHILIMELE

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 900 gr.iaurt
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pt.uns foile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu "branza de vaci":

umplutura: intr-un castron se pun iaurtul,ouale,zaharul,zaharulvanilat,coaja rasa de lamaie si se bat bine cu telul

intr-o tava unsa cu ulei se pun jumatate din foile de placinta unse intre ele cu ulei, avand grija sa imbracam si peretii tavii, peste acestea se toarna compozitia din castron

deasupra se pun si restul de foi, la fel unse intre ele cu ulei

se da la cuptorul incins dinainte, se coace la foc potrivit

compozitia semilichida pe baza de iaurt se incheaga sub actiunea caldurii si astfel se obtine cea mai delicioasa placinta cu ”branza de vaci” si avem o branza de vaci foarte proaspata.

cand scoatem placinta de la cuptor o stropim cu putina apa rece si o acoperim cu un prosop curat

dupa racire se portioneaza

 

TIPS-URI

1

se poate inlocui iaurtul cu lapte batut si astfel se obtine o branza de vaci foarte ieftina pentru ca iaurtul este cu mult mai ieftin decat branza

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu "branza de vaci"-0
Placinta cu "branza de vaci"-1
Placinta cu "branza de vaci"-2
Placinta cu "branza de vaci"-3
Placinta cu "branza de vaci"-4

COMENTARII (35)

elena1988 1

13.04.2011, 15:58

bucatarimcudiana 1

13.04.2011, 16:19

elena multumesc

adry88 1

31.05.2011, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04