Placinta cu branza de vaci

de Lau in Dulciuri, 24 Iul 2012 | 3258 vizualizari

 

mi-a facut pofta Simona si am executat-o:)

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri untura
  • 600 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • un praf de sare
  • UMPLUTURA
  • 700 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 3 linguri gris
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 linguri de miere de albine
  • UNS
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaci:

Intr-un bol amestecam untura cu zaharul, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt. Am adaugat si restul de ingrediente si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Eu am dat la rece 30 minute.

Amestecam bine toate ingredientele pentru umplutura.

Am impartit coca in 2 si am intins o foaie, care am asezat-o in tava unsa cu unt si am dat la cuptorul incalzit cca 10 minute.

Intre timp am intins si a 2 foaie (eu am taiat fasii)

Am scos tava de la cuptor am adaugat umplutura, deasupra am asezat fasiile de aluat si am uns cu oul batut.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra,

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede braduti cu gem