Placinta cu branza dulce

de Bunica in Prajituri, 24 Ian 2012 | 13647 vizualizari

 

Placinta cu branza dulce , alaturi de un iaurt sau lapte,tocmai buna pentru un mic dejun rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g. branza dulce.
  • 2 plicuri zahar vanilat sau coaja de lamaie 
  • 4 oua
  • 1 pahar mic de iaurt
  • zahar dupa gust
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce:

 Intai am pregatit branza:se amesteca branza cu zahar(eu am pus 3 linguri)si zahar vanilat.

 Se pregateste o tava (30/40)si se tapeteaza cu hartie de copt.

 Pachetul de foi se desface si se unge prima foaie cu ulei. 

 Foaia se pune in tava si se increteste, nu se intinde in tava. Se pun astfel 4 foi ,apoi se pune un strat de branza. Se procedeaza la fel si cu celelalte foi.In total sunt 3 straturi de foi si 2 de branza.

Ouale se bat usor cu zahaul( cat sa se amestece bine)iaurtul si cu un plic de zahar vanilat si se toarna deasupra, peste ultimul rand de foi. Se taie si se da la cuptor.Este coapta cand se aureste frumos deasupra. Se taie calda .

TIPS-URI

1

Cand se taie se urmaresc liniile de cand s-a taiat cruda( daca se mai vad,daca nu se vad si nici nu le ghiciti nu este nimic ).

2

Cand am amestecat ouale cu iaurtul am pus 2 linguri de zahar.

3

Daca nu va place asa dulce puteti renunta la zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bunica 1

26.01.2012, 20:57

Claudia la asa buze frumoase nu pot ramane nepasatoare.....trimit o bucata calda

horia 1

03.02.2012, 13:29

ce bine arata!FELICITARI !!!

Bunica 1

04.02.2012, 09:34

Multumesc, Horia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale