Plăcintă cu brânză dulce

de diaconta in Dulciuri, 18 Iun 2012 | 5490 vizualizari

COMENTARII (95)

Bucataras Medi 1

19.06.2012, 11:17

Aaa...deci nu-i de tuns Medi... @de tuns iarba Miha

diaconta 1

19.06.2012, 11:17

si ne trebuie si pentru degete,sa nu "ne faca" din ...butoane ))

Bucataras Medi 1

19.06.2012, 11:18

ca aseara am crezut ca explodeaza bucataria@posibil sa fi fost scapari de gaze Dia

Bucataras Medi 1

19.06.2012, 11:19

cam mult leucoplast ne trebuie..........da poate o fi vreun concurs carew are ca premii leucoplast

gaby_duceag 1

19.06.2012, 11:21

gaby_duceag 1

19.06.2012, 11:22

as muri pe loc sa nu pot nici vorbi, nici tasta )))))

mena29 1

19.06.2012, 11:28

19.06.2012, 10:40
Lasa Medi,ca leocoplastu' mai bine il folosim pentru gura lui Gaby"
))))))))

Miha 1

19.06.2012, 11:42

"posibil sa fi fost scapari de gaze Dia" Upsss...

diaconta 1

19.06.2012, 11:48

medioto59



19.06.2012, 11:18
ca aseara am crezut ca explodeaza bucataria@posibil sa fi fost scapari de gaze Dia
Nu tu Medi,ca ,conopida am gatit-o mai demultisor )))))))

diaconta 1

19.06.2012, 11:48

gaby_d



19.06.2012, 11:22
as muri pe loc sa nu pot nici vorbi, nici tasta )))))
in sfarsit stim cum sa scapam de ea )))

diaconta 1

19.06.2012, 11:49

medioto59



19.06.2012, 11:19
cam mult leucoplast ne trebuie
deci mai bine s-o lasam asa?????

gaby_duceag 1

19.06.2012, 11:57

alinutzika 1

19.06.2012, 14:54

ce bunatateee

adasev12 1

19.06.2012, 14:59

delicioasa

Alinutza80 1

19.06.2012, 17:55

aaaaaaaa, ce placinta ati facut si pe mine nu m-ati strigat

susu 1

20.06.2012, 12:39

pe caldura asta as manca o portie rece, arata ispititor

diaconta 1

20.06.2012, 12:40

Alinutza,tare departe stai si nu s-a auzit pana la tine

diaconta 1

20.06.2012, 12:40

Susu,asa este.A fost buna calda ,dar ieri a fost si mai buna rece

Alinutza80 1

20.06.2012, 20:53

mirela0911 1

23.06.2012, 22:30

O bunatate, am si eu in plan asa ceva!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci