Placinta cu branza sarata

de jolygina in Prajituri, 7 Dec 2012 | 2201 vizualizari

 

Noua ne place mai mult cu branza asarata placinta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza sarata
  • 500 g branza dulce
  • 300g zahar
  • un pachet foi de placinta
  • ulei
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza sarata:

Pregatim branza ,o sfaramam cu fursculita sau o putem da pe razatoare ,o amestecam apoi si cu branza dulce ,adaugam zaharull si amestecam bine iar la farsit adaugam ouale batute bine

Cand compozitia e gata pentru a umple foile o punem deoparte si desfacem foaie cu foaie dupa care ungem tava si asezam 2 foi in tava apoi incepem si punem din compozitia de branza ,apoi iar o foaie pe care o ungem cu ulei ,si tot asa pana terminam branza si foile

punem tava la cuptor pentru 40-50 de minute la 180 de grade dupa care o scoatem sa se raceasca iar deasupra asezam un prosop umed si peste prosop putem pune un tocator pentru a se aseza bine foaia de deasupra .

 

RETETA IN IMAGINI

Placinta cu branza sarata-0
Placinta cu branza sarata-1
Placinta cu branza sarata-2
Placinta cu branza sarata-3
Placinta cu branza sarata-4
Placinta cu branza sarata-5
Placinta cu branza sarata-6

COMENTARII (18)

Rocsi 1

08.12.2012, 20:13

Sim0na 1

09.12.2012, 12:13

tare buna placintica!!

jolygina 1

09.12.2012, 13:13

multumesc simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04