Placinta cu branza si spanac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 6624 vizualizari

 

O reteta adaptata cum ne place noua...

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi ptr placinta
  • 100 g unt topit
  • 500 g spanac congelat
  • 500 g branza telemea
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in putin ulei, apoi se adauga spanacul si se mai lasa pe foc mic 5-10 min invartind din cand in cand pana scade apa. Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga branza telemea maruntita.

Ouale se bat impreuna cu smantana, o lingurita de sare si putin piper, apoi se amesteca cu spanacul.

Intr-o tava unsa cu unt se pun pe rand 6 foi de placinta care se ung pe rand cu unt. Se toarna spanacul, iar deasupra se pun alte 6 foi de placinta unse cu unt.

Se da la cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinta cu branza si spanac 20510
retete culinare - Placinta cu branza si spanac 20511

COMENTARII (5)

housy 1

26.06.2010, 21:41

na ca sa vezi, asa tare mi-a facut cu ochiul reteta asta ca am si facut-o....o tzar adaptata dupa adaptarea ta, functie de ce-am avut prin casa. take a look on my profile sa vezi ce-o iesit...multumesc de idee

housy 1

26.06.2010, 21:42

ce bebel scumpic ai. sa-ti traiasca ! ptiu sa nu-l deochi

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D