Placinta cu branza zambareata

de crinutz in Prajituri, 2 Noi 2010 | 1495 vizualizari

 

o placinta delicioasa si haioasa

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 kg faina,
  • 2 oua,
  • un cub drojdie,
  • 50 grame unt,
  • 3 linguri zahar,
  • 250 ml lapte,
  • un plic zahar vanilat,
  • un praf sare
  • umplutura:
  • 500 grame branza dulce,
  • stafide,esenta rom,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza zambareata:

un cub de drojdie se amesteca cu laptele caldut si se adauga in mijlocul fainii,se bat ouale cu zaharul si un praf de sare,se topeste untul si se adauga peste faina.se lasa coca la crescut 30 minute dupa care se intind 3 foi ,se aseaza umplutura ,se ruleaza si se aseaza intr-o tava tapetata cu faina.se da la cuptorul incins pentru 30 minute.se scoate de la cuptor si se pudreaza

umplutura

branza se amesteca cu oul ,zaharul si stafidele care au fost tinute in esenta de rom o jumatate de ora

 

COMENTARII (5)

Rocsi 1

02.11.2010, 20:32

nadina73 1

03.11.2010, 02:09

daca e cu branza

vanilla 1

03.11.2010, 12:37

ma inscriu si eu la o portie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!