Placinta cu carne si ciuperci

de diaconta in Pui, 4 Iun 2011 | 2877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 20 gr drojdie
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • apa calduta
  • un piept de pui
  • 500 gr ciuperci champignion
  • 2 oua
  • 100 gr branza topita
  • 2 morcovi
  • cascaval
  • ceapa uscata si ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • ulei
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Din faina,drojdie,ulei si sare  se framanta un aluat cu apa calduta.Se lasa la dospit cam 30 de minute.

Pieptul de pui se toaca marunt.Ciupercile se spala si se taie felii mai mari.Morcovul se curata si se razuieste.

Intr-o cratita punem putin ulei si punem ciupercile la prajit.Separat punem la fel ulei si ceapa,apoi adaugam morcovul si pieptul de pui.Lasam putin sa se prajeasca apoi adaugam supa de pui si lasam sa fiarba.Cand carnea a fiert,adaugam si ciupercile si condimentam.La final adaugam multa verdeata.

Batem cele doua oua si le punem in amestec,pastram doar putin ca sa ungem foaia de deasupra.

Adaugam in compozitie si branza topita.

Impartim coca si intindem o foaie,restul il pastram pentru fasiile cu care vom acoperi umplutura.

Intr-o tava tapetata punem foaia,apoi adaugam umplutura.Razuim cascaval si punem fasii de aluat,pe care apoi le ungem cu oul pastrat.

Punem la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Placinta cu carne si ciuperci 108952
retete culinare - Placinta cu carne si ciuperci 108953
retete culinare - Placinta cu carne si ciuperci 108954

COMENTARII (35)

diaconta 1

22.06.2011, 19:33

Betty,nu mai este dar ti-o recomand cu mare drag

nadina73 1

05.07.2011, 02:04

Hmmmmmmmmmmm vad ca nici aici nu mai stigat vezi ca maine ai de lucru nu gluma pana vin sa faci si placinta deasta

diaconta 1

05.07.2011, 18:10

Nu te-am strigat Nadina,ca n-ai prea stat cu noi tu vino,ca io-ti fac de toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18