Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ne place la nebunie placinta asta.Are un aluat fraged,pufos.
Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald.
Cand aluatul a crescut l-am impartit in 3 bile pe care pe rand le-am intins cu sucitoru.Fiecare foaie o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,punem ceapa verde taiata,branza rasa deasupra si oul batut (1 ou ptr. fiecare tava)cu sare si piper.D-am la cuptor la 200 de grade pentru 20-30 de minute.Pofta buna.
1
Se poate folosi la diferite placinte sarate, se poate coace la cuptor sau praji in tigaie.
2
Putem face ce umplutura dorim.
3
Putem face testul cu scobitoarea sa vedem cand este gata copt aluatul.
4
Au iesit 3 tavi,puteti face si 2 tavi si sa puneti foaie deasupra capac.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult