Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos

de Constelatialeu in Dulciuri, 2 Noi 2013 | 4920 vizualizari

 

Trebuia sa le fac felul si celei cremoase si celei pufoase ca batea la usa termenul de expirare...ca sa ne intelegem e vorba de produsele Delaco....deci le-am unit in sfanta placinta cu stafide.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta Linco -400 g
  • 6 oua
  • ceva fin pufos-140 g
  • ceva fin cremos-150 g
  • 200 g branza dulce
  • 3 linguri smantana groasa
  • 180 g stafide
  • 200 g zahar
  • 1 plic de zahar burbon
  • 1 cana de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos:

Am desfacut foile si le-am numarat erau 13,asa ca am impartit in 3 ,doua din ele au avut 4 foi,iar a treia 5 foi.Fiecare foaie am uns-o cu ulei.Am pregatit umplutura.Ouale cu zaharul si zaharul burbon, le-am frecat cca 10 min,apoi am adaugat toate branzeturile si smantana,am omogenizat si am impartit umplutura in trei,nu prea le-am nimerit eu egale,ca ultima foaie a avut mai mult si s-a labartat in cuptor.....

Am intins umplutura peste foi si le-am rulat,avand grija sa inchid bine capetele sa nu iasa umplutura ( nu-mi place sa pun gris ca sa le lege mai bine).Am asezat cele 3 suluiri in tava tapetata cu hartie de copt,le-am uns cu ulei deasupra,am lasat cca 20 min la cuptor,apoi am scos un pic tava sa le crestez si sa torn o cana cu lapte peste sulurile de placinta si am mai lasat cca 20 min.Le-am pudrat cu zahar si le-am taiat.Eu am mancat asa fierbinte,pentru asa-mi place.

Voi serviti cum vreti..

TIPS-URI

1

cand dam tava la cuptor dedesupt punem o cratita cu apa sa nu se arda prea rau foile dedesupt...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceva fin pufos si ceva fin cremos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brânzoici