Placinta cu dovleac

de Oana in Prajituri, 3 Noi 2010 | 10093 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

03.11.2010, 17:29

Ati petrecut cu dovleacul si p-aia l-ati mancat?

ionix 1

03.11.2010, 17:40

si yoooooooooooooooooo

ionix 1

03.11.2010, 17:41

ps: ce zambet frumos ai

Oana 1

03.11.2010, 17:44

Multumesc Miha, inca mai am dovleacul , placinta nu mai e

Laly 1

03.11.2010, 17:45

Ce bunatate

maria_claudia 1

03.11.2010, 18:25

lia maria 1

03.11.2010, 18:38

traiasca dovleaculsi toate retetele care se fac cu elarata grozav tarta ta

epurasha2bb 1

03.11.2010, 18:57

ce super arata placintuta si ce v-ati mai distrat ! abia astept sa ma duc si eu la serviciu !5f!

Dana Cristea - pusikmea 1

03.11.2010, 19:30

super!

Bucataras Medi 1

03.11.2010, 21:21

o trec la favorite imediat...................................

mihaelar63 1

04.11.2010, 09:01

buna placinta grozava distractia

Teo 1

04.11.2010, 10:03

imi plac chipurile voaste vesele !ah, si placinta asta de sezon !

Oana 1

04.11.2010, 10:16

vanilla 1

04.11.2010, 13:22

EU IN GENUL ASTA MAI FAC SI CU PRUNE!!!

ionela2682 1

04.11.2010, 13:48

Traiasca dovleacul..vorba Liei..

Sylvia 1

04.11.2010, 21:30

Minunat arata trebuie sa fac si eu ceva de genul asta pana nu trec dovlecii si salvez reteta

ramo_cata 1

05.11.2010, 09:57

f bunaaaa si f frumoase pozele..esti restanta,stii ,da?poze de acasa

Oana 1

05.11.2010, 21:58

Daa, Ramo stiu...sper sa am timp in curand

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si sos de cafea