Placinta cu dovleac

de vero_closca in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 15655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (nu foietaj)
  • 1 kg dovleac pe care il razi pe razatoarea mare
  • 1 cana zahar
  • 2-3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pachet margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

amesteci dovleacul ras si scurs cu zahar si vanilie

ungi o tava cu margarina

pui cate 3 foi odata,le ungi cu margarina si pui dovleac pe toata foaia apoi rulezi.mie imi ies 4 rulouri

deasupra pui margarina taiata cuburi(desii ti se pare multa margarina,sa stii ca nu e asa, datorita ei foile raman fragede)

coci la cuptor 45 minute(depinde de cuptorul vostru),pana devine rumena

POFTA MARE!

 

COMENTARII (5)

janet 1

25.03.2010, 09:14

Mie imi place placinta cu dovleac dar.....cu multa nuca!

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 11:27

Ce bunatate....................

lia maria 1

12.04.2010, 09:33

foarte buna aceasta placinta si eu obisnuesc sa fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!