Placinta cu dovleac

de vero_closca in Mancaruri de post, 24 Mar 2010 | 18973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta (nu foietaj)
  • 1 kg dovleac pe care il razi pe razatoarea mare
  • 1 cana zahar
  • 2-3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pachet margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac:

amesteci dovleacul ras si scurs cu zahar si vanilie
ungi o tava cu margarina
pui cate 3 foi odata,le ungi cu margarina si pui dovleac pe toata foaia apoi rulezi.mie imi ies 4 rulouri
deasupra pui margarina taiata cuburi(desii ti se pare multa margarina,sa stii ca nu e asa, datorita ei foile raman fragede)
coci la cuptor 45 minute(depinde de cuptorul vostru),pana devine rumena
POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

janet 1

25.03.2010, 09:14

Mie imi place placinta cu dovleac dar.....cu multa nuca!

Bucataras Medi 1

26.03.2010, 11:27

Ce bunatate....................

lia maria 1

12.04.2010, 09:33

foarte buna aceasta placinta si eu obisnuesc sa fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovleac dulce la aburi sau cum se face pireul de dovleac