Placinta cu legume si piept de pui

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2013 | 8960 vizualizari

 

Cu aceasta placinta aperitiv i-am incantat pe baietii mei azi si va trebui s-o repet.
de regula imi pregatesc aluatul de foietaj in casa, dar azi l-am cumparat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj Bella
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 ardei copti(de la congelator)
  • 1 capatana usturoi
  • 200 gr piept de pui afumat
  • 350 gr ciuperci conservate
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • piper
  • oregano
  • 150 gr cascaval afumat
  • 100 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu legume si piept de pui:

Mai intai dezghetam aluatul de foietaj.

Ciupercile le scurgem si le mai maruntim, apoi le punem la calit in ulei impreuna cu ceapa tocata solzisori si usturoiul curatat si tocat marunt

Asezonam cu condimentele si sare si acoperim sa se inabuse bine. Le lasam la foc incet cateva minute si mai mestecam din cand in cand, apoi adaugam pieptul de pui taiat felii si ardeiul copt taiat asa direct congelat, amestecam de cateva ori apoi stingem focul si punem totul intr-o sita la scurs.

Cand se racesc, adaugam mararul tocat(eu am pus tot de la congelator), apoi cascavalul ras, oul si omogenizam.

Imbracam forma de tarta cu prima foaie de aluat, punem compozitia in ea si pliem colturile.

Cea dea doua foaie o taiem fasii pe care le rasucim si le asezam deasupra.

Coacem la 180 grade pentru 40 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj nu mai necesita intindere, se va pune exact atat cat este impachetat.

2

Se pot pune ciuperci proaspete si de asemeni carne tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu legume si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta de Legume (Reteta Video)