Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa sarbatorile de Craciun am ramas cu cativa mosi si globulete de ciocolata si am zis sa incerc sa-I folosesc intr-o reteta noua si mai putin obisnuita. Am vazut o reteta la Licuta Marin .A iesit o bunatate de placinta care a trecut foarte repede .
Incepem prin a topi untul si il lasam la racit .
Branza dulce impreuna cu mascarponele cu mierea si cu ouale le amestecam bine pana cand obtinem o compozitie omogena .
Ciocolata o razuim sau o rupem bucatele mici , eu am sfarmat-o in maini( am folfoist mosi si globuri de ciocolata care au fost tinuti in frigider).
Luam o tava si asezam prima foaie de placinta pe care o ungem cu unt topit, luam inca o foaie si o punem peste cea unsa deja , ungem din nou cu unt si tot asa pana cand avem puse 4 foi. Peste foi turnam jumate din cantitatea de branza, iar deasupra jumate din ciocolata si jumate din nuci.
Asezam din nou foi de placinta una cate una dandu-le bine cu unt topit . Punem patru foi si peste ele turnam restul de branza,nuca si ciocolata .
Acoperim cu restul foilor . Deasupra ungem cu unt , taiem totul in patratele si dam la cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute .
Serviti calda sau rece cu zahar sau miere .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult